Relæ


Kom indenfor og nu med ny hjemmeside
august 17, 2010, 4:13 pm
Filed under: Uncategorized

Hektisk har det været. Skidt har det været for vores små tjener/kokke-ben der har været ude af kampen i alt for lang tid og pludseligt er blevet budt på 16-18 timer oprejst i mange dage i træk. Værst er det måske gået ud over bloggen og min trang til at skrive og berette. Men nu er vi der, vi er klar. Vi har foreløbigt haft en del inviterede “prøvegæster” igennem. Folk vi kender, branchefolk, familie og venner. Alle sammen valgt fordi vi har kunnet stole på at de ville have nok kritisk sans til at levere den rigtige kritik og kommentarer men samtidigt have den fornødne portion tålmodighed til at vi kunne lave fejlene og lide under de garanterede børnesygdomme.

Kritik har vi fået og masser af den. Alt sammen konstruktivt, alt sammen noget der allerede nu har gjort os bedre og bevæget os nærmere det vi vil og klogere på hvordan vi kommer endnu længere. Nu tør vi godt byde jer ind og tage jer med på de første spæde skridt af den lange rejse der venter os.

Bookinger kan foretages online og hvis du virkelig ikke kan finde ud af det så ring til os mellem 15-16. Vi vil dog hellere bruge mindre tid i telefonen så vi kan bruge mere tid på dig når du er her.

Vi er glade, vi er stolte og vi håber du har lyst til at komme og prøve!

I samme ombæring er det slut med relae.wordpress.com. Bloggen vil bestå og være en del af vores dagligdag men det hele vil være integreret med vores hjemmeside på restaurant-relae.dk .

Alle jer der har abboneret på denne blog vil automatisk blive holdt orienteret om nye indlæg fra den anden side og om kort tid vil vi lukke denne helt ned.

Reklamer

3 kommentarer so far
Skriv en kommentar

Hej Relæ-folk! Hvor herligt at I nu har fået restauranten op at stå! Jeg har fulgt med i anstrengelserne, og glæder mig på jeres vegne over, at det er lykkedes. Lokalet ser rigtig hyggeligt ud, og menûen……….mums! Jeg har kun eet kritikpunkt (dejligt at I er åbne for kritik!) Vand skal være gratis! Det skal ikke koste 35kr. Så må I hellere lægge de 35kr. på maden! Venlig hilsen Bente Krüger
Glæder mig til at besøge jer!! Venlig hilsen Bente Krüger

Kommentar af Bente Krüger

Christian
I have been reading your blog for a while and I am so Happy for you that you are finally there. Wishing you all the best. Keep in touch
Uwe

Kommentar af Uwe Opocensky

“Leave the gun. Take the cannolis.”
-Clemenza, in The Godfather

Kommentar af Leo Nardo
Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: