Relæ


Nu nærmer vi os vist
juni 23, 2010, 8:16 am
Filed under: Uncategorized

Sagaen, Odysseen, korstoget, kald den hvad du vil men processen der ligger til grund for at få lagt et gulv i et lokale på små 170 m2 er ved at nå til vejs ende.

Betongulvet gæsterne skal rende rundt på er blevet støbt, det er tørret, det er blevet slebet og det er blevet lakeret. 2 gange. Som de små støvede fodspor antyder så er det tiden måske ikke moden til at man kan sætte sig og spise på Restaurant Relæ men nu kan da gå lidt rundt derinde…

I de bagerste dele af lokalet, det der tilhører køkkenet og bagområde bliver der bygget sokler som alle køkkenelementerne skal op på. Dét for at rengøring skal være nem, hurtig og smertefri. Med et køkken så åbent som dette, skal der holdes en vanvittig god orden samtidig med at det helst ikke skal tage for lang tid. Det er begrænset hvor underholdende det er for de spisende gæster i baren at det kolde parti bliver skrubbet ned fra en ende af…

For at gøre gulvet muligt at arbejde på og især at stå på i time efter time skal det være skridsikkert og forholdsvis blødt. En eller anden form for vinyl males ud og over det hele drysses der små sandkorn.

Gulvet er helt færdigt imorgen og snedkeren med møbelpolstreren i hånden er i gang i starten af næste uge. Fliserne i køkken og bagvæg er også sat op i næste uge og så kan køkkenfolket træde ind og gøre klar.

Det ender jo snart med at vi åbner..!

Reklamer

1 kommentar so far
Skriv en kommentar

Hej Christian,

Det ser brand godt ud, husk har i endnu ikke fået rådgivning på Facadeskilte m.v. smt fundet den rette leverandør.

Står jeg til rådighed.

Mvh

Marck Hvorslev
TUE Skilte

Kommentar af Marck Hvorslev
Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: