Relæ


Eg er godt, rigtig godt.
marts 22, 2010, 11:57 am
Filed under: Uncategorized

Kim og jeg har aflagt Bo Dirkov besøg for at se nærmere på hvor langt han er i processen med at bygge inventaret til restauranten. Han var nået overraskende langt med de fleste ting og det gav ærlig talt et sus i maven at træde ind i et lokale hvor baren der skal omkranse køkkenet stod og tronede. Nu er det godt nok ved at blive til virkelighed.


Alting er blevet lavet i egetræ og det er et fantastisk arbejde han har fået lavet indtil videre. Der er smukke årer i træet som man kan følge rundt omkring i skabene, på baren og på bænkene. Alle bordene er forskellige og har hver især deres særpræg. Jeg kan slet ikke vente med at se alt det træ i det lille lokale på Jægersborggade.


Vi havde desuden et bordstel med ud til ham så han kan lave hullerne i bordpladerne. Stellene lavet i stål og pulverlakerede mat sorte af Andersen og Scheel på Århusgade.


Vi har fået lavet to runde borde til den ene langside i restauranten. Dét for at skabe mere plads til at bevæge sig på og for at bryde rummet så det hele ikke bare stod i to lange skinner. Til gengæld har vi ikke ville give slip på den fleksibilitet som ens og firkantede borde ville give os så vi har fået det lavet sådan så vi kan skrue de runde af og sætte firkantede på i tilfælde af større arrangementer og selskaber.

Reklamer

Skriv en kommentar so far
Skriv en kommentarSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: